Barnens Gård till försäljning

04 mars 2024

Den mångåriga KFH-medlemmen Barnens gård är till försäljning. Barnens Gård är ett välskött och idylliskt turistmål som ligger på landsbygden utanför Karlskrona. Verksamheten är etablerad under mer än 30 år och har ett mycket starkt varumärke. Företaget har drivits som familjeföretag och har sedan starten haft två ägarfamiljer.

Barnens Gård är en av Blekinges största turistmagneter. Tillsammans med starka aktörer som Marinmuseum, Eriksberg och Mörrums kronolaxfiske drar vi besökare från hela norra Europa. Anläggningen är helt unik, uppbyggd över tid och är en plats där barnen kan komma nära gårdens djur, leka, bada och lära sig om livet på landet på ett underhållande sätt.

Läs mer här:
Barnens Gård till salu – Semester med bad och aktiviteter! (barnensgard.se)