Techtanks Leankonferens 7 mars 2024

23 januari 2024

Den 7 mars är det åter dags för Leankonferens Blekinge som Techtank arrangerar tillsammans med Produktionslyftet och Lean Forum. Temat för årets konferens är Lean – grunden för ett kraftfullt förändringsarbete. 2023 års vinnare av Svenska Leanpriset, Volvo CE i Hallsberg, medverkar och berättar om sitt leanarbete och framgångsfaktorer kring det. Deltar gör även YTAB som berättar om sin resa med Produktionslyftet och vilket värde det ger företaget. Boards on Fire och Holtab berättar om hur man lyckas med digital daglig styrning.

Ta del av intressanta presentationer och samtal med våra medverkande företag och experter kring deras arbete med lean och och ständiga förbättringar. Under konferensen ges även goda möjligheter att nätverka och utbyta erfarenheter med branschkollegor.

Varmt välkommen till Leankonferens Blekinge 2024!

Fullständigt program, praktisk information & länk till anmälan hittar du på Techtanks webb >>

Förra året blev det ”lapp på luckan” till vår Leankonferens, så vänta inte för länge med att anmäla dig och dina kollegor!